Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reprezentanta si asistenta juridica in Bulgaria

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Reprezentanta si asistenta juridica in fata tuturor autoritatilor administrative si juridice din Bulgaria pentru societatile comerciale romanesti efectuand transport rutier de marfa sau de calatori care sunt cetateni romani.

CU CE VA POATE AJUTA CABINETUL DE AVOCATURA IN BULGARIA vorbim limba Romana
1. Atacarea hotararilor prin care au fost dispuse amenzi din partea autoritatilor vamale, a autoritatilor fiscale si a administratiei rutiere din Bulgaria impotriva societatilor comerciale romanesti efectuand transport rutier de marfa sau de calatori, la momentul trecerii acestora la urmatoarele puncte principale de trecere a frontierei [PPTF]:
PPTF Vidin - Calafat Feribot
PPTF Lom - Rast Feribot
PPTF Oryahovo - Bechet Feribot
PPTF Nikopol- Turnu Magurele Feribot
PPTF Svishtov - Zimnicea Feribot
PPTF Ruse - Giurgiu pod Dunare
PPTF Tutrakan - Oltenita Feribot
PPTF Silistra - Calarasi Feribot
PPTF Kardam - Negru Voda sosea terestra
PPTF Durankulak - Vama Veche sosea terestra

2. Atacarea hotararilor privind aplicarea amenzilor dispuse pe tot teritoriul Republicii Bulgaria din partea autoritatilor vamale, a autoritatilor fiscale si a administratiei rutiere impotriva societatilor comerciale romanesti efectuand transport rutier de marfa sau de calatori.

3. Atacarea hotararilor privind aplicarea amenzilor dispuse pe tot teritoriul Republicii Bulgaria din partea autoritatilor vamale, a autoritatilor fiscale si a administratiei rutiere impotriva soferilor care au fost amendati ca persoane fizice si care sunt angajatii unor societati comerciale romanesti.

4. Oferirea consultatiei juridice pe limba Romana  privind orice proces-verbal in limba bulgara emis de autoritatile vamale, autoritatile fiscale si administratia rutiera din Bulgaria si clarificarea continutului acestora in limba romana reprezentantilor sau soferilor societatilor comerciale romanesti.

5. Oferirea consultatiei juridice generale cu privire la drepturile si obligatiile acertora, conform dreptului bulgar, aspectele juridice privind transportarea marfurilor si a persoanelor si reprezentarea in fata tuturor autoritatilor bulgare.

e-mail: d_marinow71@abv.bg
Telefoane :
Orange             0744221138
Cosmote          0767159717
Trimite mesaj
Din Gura in Gura